Sint-Martens-Latem - nieuwbouwvilla - 9830 Sint-Martens-Latem

Sint-Martens-Latem - nieuwbouwvilla Lage Heirweg 37, 9830 Sint-Martens-Latem
Verkocht

Beschrijving

In Sint-Martens-Latem, het pronkstuk van de leiestreek, bouwen we in de Lage Heirweg een ruime villa.

392 m² bewoonbare oppervlakte: 5 slaapkamers en 2 badkamers

En ruim, dat mag je letterlijk nemen. Deze villa heeft standaard 5 slaapkamers en 2 badkamers, maar de vaste trap naar de zolder biedt de mogelijkheid om een 6e slaapkamer en een 3e badkamer te creëren. Beneden geniet je van uitzonderlijk veel ruimte: een inpandige garage, een wasplaats, en 2 bergingen. 

Bijna-energieneutraal gebouwd

De woning is een BEN-woning die standaard aan e-peil 20 voldoet. Dat zorgt ervoor dat je de eerste 5 jaar een volledige vrijstelling hebt op je onroerende voorheffing! Je huis haalt deze strenge normen door:

  • Geothermie
  • Zonnepanelen op je dak
  • Regenwaterrecuperatie

Zalig buiten leven

De zon op je snoet van 's ochtends bij je ontbijt tot de late barbecue met je vrienden. Dit zon georiënteerd lot biedt mogelijkheden voor iedereen. Te veel zon? Dan koel je af op je overdekt terras. En dat het lot groot is, dat bewijzen de cijfers: met 866 m² is er ruim voldoende plaats voor een grote eettafel, een loungeplaats en een trampoline voor de kinderen. 

Luxueus afgewerkt

Een groot huis op een groot lot vraagt om een luxe afwerking. Imroder kiest de beste partners waar jij nog je keuzes maakt. Standaard voorzien we al heel wat moois: stalen deuren, kwalitatieve parketvloeren, vloerverwarming en ook -koeling. Je krijgt de kans om je eigen ziel in deze woning te stoppen door zelf afwerkingen zoals keuken, badkamer en bijvoorbeeld vloeren te kiezen. 

De mooiste dorpskern van Vlaanderen

Het is fijn vertoeven in Latem dankzij de nabijheid van een groot aanbod aan scholen, winkels, musea en restaurants. De mooie dorpskern ligt op anderhalve kilometer, en ook Gent en Deinze zijn vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van diverse verbindingswegen.

Blikvangers
  • Stijlvolle nieuwbouwvilla
  • In het hart van Latem
  • Groot perceel
  • Groene omgeving

Foto's