Imroder

Over ons

Create with the heart, build with the mind

Dat is de leuze die ons bij Imroder elke dag voortdrijft. We willen vooral onszelf zijn en hebben een zekere eigenzinnigheid en vastberadenheid om vastgoed te ontwikkelen op onze manier. Die manier wordt gekarakteriseerd door goesting. Er is een grote passie bij het hele team voor het product, het proces en de klant. Dankzij onze toekomstgerichte aanpak waarin duurzaamheid, energie-efficiëntie, woonbeleving en architectuur centraal staan, maken we het verschil. Onze betrachting: u telkens opnieuw een gelukzalig gevoel schenken wanneer u thuiskomt.

Prijs/kwaliteit

Jarenlange expertise

Imroder werd opgericht op 5 juli 1960 door Hector Derieuw. Een gepassioneerde selfmade man en grootvader van onze huidige gedelegeerd bestuurder Isabelle Lemahieu. De focus van Imroder lag toen nog op de aankoop van gronden die verkaveld werden tot residentiële bouwgronden zonder bouwverplichting. Door de tijd heen is het bedrijf echter sterk geëvolueerd. Sinds 2017 profileert Imroder zich als volwaardige projectontwikkelaar van residentiële en commerciële bouwprojecten. Een logische stap volgens Isabelle Lemahieu: “Mensen bouwen niet langer zelf hun huis, ze hebben er vaak geen tijd of energie voor. Liever krijgen ze hun huis kant-en-klaar afgeleverd. Wij willen ontzorgen”.

Duurzaamheid

Een huis voor het leven

De huizen die Imroder bouwt doorstaan moeiteloos de tand des tijds. Elk bouwproject vertrekt van een leeg blad en wordt gebouwd met oog voor duurzaamheid en nieuwe technologieën. Innoveren maakt tenslotte deel uit van ons DNA. We bestuderen alternatieve bouwmethodes en houden de vinger aan de pols om onze klanten steeds een future-proof woning te kunnen bieden. We bouwen en renoveren bovendien steeds met respect voor het bestaande culturele en natuurlijke erfgoed van onze streken en zoeken onze locaties met zorg uit. Bij Imroder is het behoud van authenticiteit een streefdoel. Een vlotte bereikbaarheid van onze panden met zowel de wagen als het openbaar vervoer is eveneens een must. Zo bouwen we mee aan een toekomst waarin wonen, leven, werken en mobiliteit harmonieus samengaan.

Stijl

Steeds met stijl

Waar we ook bouwen, we doen het steeds met oog voor esthetiek. Voor elk project gaan we op zoek naar de geschikte toparchitect. Zo kunnen we steeds een woning of gebouw afleveren dat zowel aan de buiten- als binnenkant voldoet aan onze hoge eisen inzake afwerking en comfort. Een goed, mooi en kwaliteitsvol product op de markt brengen waar mensen zich goed in voelen blijft onze hoofdprioriteit.

Menselijk contact

Duurzame relaties

Een project realiseren we samen met u. Wij zijn uw gids doorheen dit proces, maar evenzeer een partner op wie u kan bouwen. Een woning kopen of huren bij Imroder is u omringen met woonexperts die streven naar een open, laagdrempelige en transparante communicatie. Ook onze aannemers, collega’s, share holders en zakelijke partners worden steeds met respect behandeld en hartelijk verwelkomd door ons hecht en gemotiveerd team. Onze koffie en enthousiaste medewerkers staan steeds voor u klaar.

Het team van Imroder

Isabelle Lemahieu
Isabelle Lemahieu
Kurt Van Cauwenberghe
Kurt Van Cauwenberghe
Lieve Thienpont
Lieve Thienpont
Lies Pottier
Lies Pottier
Evelyne Catteeuw
Evelyne Catteeuw
Maxim Van Belleghem
Maxim Van Belleghem
Liesbet Claeys
Liesbet Claeys
Enya Telleir
Enya Telleir
Veronique Bols
Veronique Bols
Kurt Dielman
Kurt Dielman
Charlotte Taelman
Charlotte Taelman
Valérie De Neef
Valérie De Neef
Nathalie Coppens
Nathalie Coppens
Lieselot Vandenbroucke
Lieselot Vandenbroucke
Eline Raes
Eline Raes