Oude Pontweg 7 - 9830 Sint-Martens-Latem


Beschrijving

Dit karaktervolle pand biedt u een uniek verzicht voor het leven: een panoramische blik op de beschermde natuur van Sint-Martens-Latem en de Latemse Meersen die aan uw tuin palen. Een prachtig zicht dat u nergens anders zal vinden. Vanuit de woning en tuin kijk je over honderden meters ongerepte weiden tot aan de Leie.

Het pittoreske Deurle, waar deze woning gevestigd is, werd al vele malen uitgeroepen tot mooiste dorp van België. De combinatie van prachtige huizen, de verzorgde authentieke dorpskern en de natuurlijke schoonheid van de natuur die overal zichtbaar is, dragen allen bij aan deze prestigieuze reputatie. U begrijpt dat het een zeer gewilde locatie is voor heel wat veeleisende kopers die op zoek zijn naar een eigen stek in een exclusieve omgeving.

Het prachtige pand dat wij er aanbieden heeft werkelijk een uniek en panoramisch uitzicht op de beschermde natuur van Sint-Martens-Latem, en biedt een rustige en serene sfeer die elders moeilijk te vinden is. Vanop het perceel krijg je een onbelemmerd zicht over honderden meters weide tot aan de Leie. Gelegen aan een rustige straat en omringd door andere prachtige woningen, ligt dit pand bovendien op een steenworp afstand van de prestigieuze golfbaan van Sint-Martens-Latem.

Hoewel het huis op het terrein enige renovatie behoeft, biedt het veel potentieel, ook vanwege de aantrekkelijke basisstructuur. Met meer dan 2000 vierkante meter grond is er genoeg ruimte om dit prachtige huis verder te ontwikkelen en zo nog meer te halen uit het panoramische potentieel dat de omgeving biedt. Of u nu op zoek bent naar een eigentijds meesterwerk of een klassieke woning met karakter, dit pand is het perfecte canvas voor uw dromen.

Het is belangrijk op te merken dat eigendommen met zo'n spectaculair uitzicht op de natuur zelden beschikbaar komen in Sint-Martens-Latem. Bijgevolg biedt deze woning de unieke kans om uw eigen persoonlijke oase te creëren in dit exclusieve dorp. Vanaf het moment dat u voet op het perceel zet, wordt u getroffen door het gevoel van rust en kalmte dat gepaard gaat met een dergelijke natuurlijke schoonheid.

Als u op zoek bent naar het summum in luxueus wonen op één van de mooiste locaties van België, kijk dan niet verder. Deze woning biedt u deze unieke kans.

Voor meer info bel 0471 18 45 94.

Blikvangers
  • Uniek panoramisch zicht op de natuur van Sint-Martens-Latem
  • Gelegen in een rustige straat
  • Vlakbij de prestigieuze golf van Sint-Martens-Latem
  • Huis moet gerenoveerd worden maar biedt potentieel met meer dan 2000 m² grond
  • Zeldzame locatie
  • Omringd door prachtige bomen
Wenst u meer informatie?

Foto's