Oostakker - Dreef - 9041 Oostakker

Verkocht

Beschrijving

Met trots lanceren we stijlvolle nieuwbouwwoningen in de nieuwe wijk Dreef. Je woont vlak bij het centrum van Destelbergen, Lochristi, Oostakker en het mooie Gent.

Bereikbaar en groen wonen in Gent

Met verschillende kernen in je nabijheid, is alles met de fiets bereikbaar. Moet je af en toe wat verder, dan neem je vlot de Fietsostrade die van Gent naar Antwerpen loopt. Qua vrije tijd hoef je het bovendien ook niet ver te zoeken: er zijn heel wat shopmogelijkheden in je nabijheid en ook aan groen is er geen gebrek. Naast de vele speelpleintjes en de groene Singel in het project, neem je je kinderen mee naar een bos in de buurt of natuurgebied Rozebroeken.

Grote huizen op zonovergoten percelen

Iedere woning heeft z'n eigen identiteit. Je bent niet dertien in een dozijn. Je huis is groot, efficiënt ingedeeld en we benutten ieder plekje. Zo hebben alle kamers rechte muren en biedt de vaste trap naar de tweede verdieping nog heel wat mogelijkheden. De afwerking van je woning kies je zelf bij onze partners, geholpen door onze binnenhuisarchitecte. De hoogwaardige materialen waaruit je kan kiezen, zullen je aangenaam verrassen. Elke woning is een BEN-woning. Naast goed voor de planeet, geniet je van een lagere onroerende voorheffing! Elk perceel is bovendien perfect zuidwesten gericht.

 

Welkom bij Imroder

Bij ons ben je geen huisnummer, wel een partner met wie we graag in zee gaan. Samen willen we een uniek project realiseren: jouw droomwoning waarin stijl en comfort hand in hand gaan.

* De prijs omvat: btw, registratierechten, aansluitingskosten, tuinafsluiting, nivelleren van de tuin, terras, oprit, carport, afwerking volgens lastenboek en aangepaste kabel voor een eventuele laadpaal (later)

Blikvangers
  • Nabij invalswegen
  • Dicht bij centrum Gent, Oostakker, Lochristi en Destelbergen
  • Dicht bij Fietsostrade Gent-Antwerpen
  • Grote huizen op zonovergoten percelen

Foto's

Downloads