Oostakker - Dreef - 9041 Oostakker

Vanaf € 494.290 all-in*

Beschrijving

Met trots lanceren we stijlvolle nieuwbouwwoningen in de nieuwe wijk Dreef: open, halfopen en gesloten bebouwingen. Je woont vlak bij het centrum van Destelbergen, Lochristi, Oostakker en het mooie Gent. 

Bereikbaar en groen wonen in Gent

Met verschillende kernen in je nabijheid, is alles met de fiets bereikbaar. Moet je af en toe wat verder, dan neem je vlot de Fietsostrade die van Gent naar Antwerpen loopt. Qua vrije tijd hoef je het bovendien ook niet ver te zoeken: er zijn heel wat shopmogelijkheden in je nabijheid en ook aan groen is er geen gebrek. Naast de vele speelpleintjes en de groene Singel in het project, neem je je kinderen mee naar een bos in de buurt of natuurgebied Rozebroeken.

Grote huizen op ruime percelen

Iedere woning heeft z'n eigen identiteit. Je bent niet dertien in een dozijn. Je huis is groot, efficiënt ingedeeld en we benutten ieder plekje. Zo hebben alle kamers rechte muren en biedt de vaste trap naar de zolder nog heel wat mogelijkheden. De afwerking van je woning kies je zelf bij onze partners. De hoogwaardige materialen waaruit je kan kiezen, zullen je aangenaam verrassen. Elke woning is een BEN-woning. Naast goed voor de planeet, geniet je van een lagere onroerende voorheffing!

  • Gesloten bebouwing UITVERKOCHT
  • Halfopen bebouwing vanaf € 494.290 all-in*
  • 1 Open bebouwing voor € 554.000 all-in*
❗ Bij snelle aankoop kan de compromis dit jaar nog getekend worden en geniet je nog van lagere registratierechten!

 

Welkom bij Imroder

Bij ons ben je geen huisnummer, wel een partner met wie we graag in zee gaan. Samen willen we een uniek project realiseren: jouw droomwoning waarin stijl en comfort hand in hand gaan.

 

* Deze prijs omvat de prijs voor de grond, de infrastructuur, de carport, de oprit, aansluitingen EGW. Inclusief registratierechten en btw, constructie volgens lastenboek en de plannen inclusief architect, EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie.

Blikvangers
  • Nabij invalswegen
  • Dicht bij centrum Gent, Oostakker, Lochristi en Destelbergen
  • Dicht bij Fietsostrade Gent-Antwerpen
  • Grote huizen op ruime percelen
Wenst u meer informatie?

Foto's

Downloads