Forum - Landelijk - 8870 Izegem

€ 548.894 incl. btw, RR en afwerking

Beschrijving

Wonen in landelijke stijl met zicht op het groen

In het zuid-oosten van de provincie West-­Vlaanderen is het goed vertoeven. Izegem is een bruisende omgeving waar u zich dadelijk thuis zal voelen.

We bouwen er alleenstaande en halfopen woningen in landelijke en moderne stijl. De landelijke woningen werden met oog voor esthetiek getekend door het architectenbureau Griet Vanhove, steeds met een eigenzinnig karakter. De moderne woningen zijn van de hand van WAB architecten. 

Als duurzame projectontwikkelaar houden we steeds een EPB-peil voor ogen. De binnenafwerking van uw gewenste woning mag u zelf bepalen. Het pakket aan hoogwaardige materialen dat we hiervoor uitkozen zal u aangenaam verrassen. 

Werkt u niet in de buurt? Geen probleem! U woont rustig in deze groene omgeving, maar toch zijn de invalswegen die u met andere steden verbinden zijn niet veraf. Ook het treinstation is slechts 2,5 km verwijderd. De treinverbindingen naar Brugge en Kortrijk zijn rechtstreeks.

Een buurt waar nieuwe herinneringen op u wachten.

 

* Deze prijs is inclusief oprit, terras, tuinaanleg, afsluiting, schilderwerken, aansluitingkosten, BTW en registratierechten.

Blikvangers
  • Alleenstaande en halfopen nieuwbouwwoningen
  • Rustige, familiale buurt
  • Op fietsafstand van scholen, station en centrum
  • Nabij invalswegen
  • Kwalitatieve afwerking
Lieve Thienpont
Lieve Thienpont

Foto's

Downloads