Pesseroey - 9831 Deurle

Verkocht

Beschrijving

Een prachtige recente villa in het mooiste dorp van Vlaanderen

Wij verkopen een prachtige recente villa in de Antoon de Pesseroeylaan in Deurle. Een topwoning in eigentijdse landelijke stijl op een ruim perceel van 1120 m². De architectuur van deze woning is van de hand van het architectenbureau Berkein. 

De bewoonbare oppervlakte van dit pand bedraagt 303 m² en daarnaast is er nog een ruime tuinberging voorzien in de volledig aangelegde tuin.

Deze villa werd tot in de puntjes verzorgd met hoogwaardige luxueuze materialen, heeft 4 ruime slaapkamers en 3 badkamers. Er is eveneens een reeds volledig afgewerkte zolder aanwezig die nog tot extra slaapkamers kan omgevormd worden. Een duurzame woning dankzij de aanwezigheid van zonnepanelen.

Ook de ligging is top. U woont op slechts 1,5 km van de gezellige pittoreske dorpskernen van Deurle en Sint-Martens-Latem. De groene residentiële omgeving waarin u terecht komt, biedt eveneens tal van culturele en culinaire hotspots. Scholen en winkels bevinden zich op fietsafstand. Dankzij de nabijheid van de Kortrijksesteenweg staat u zeer vlot in verbinding met Gent, Deinze en de snelwegen E40 en E17. 

Mis deze unieke kans niet om uw plekje te kopen in het mooiste dorp van Vlaanderen en contacteer onze sales medewerker die u met plezier meer informatie verschaft en een bezoek met u inplant.

Blikvangers
  • Prachtige landelijke villa
  • Toplocatie
  • Ruim perceel
Wenst u meer informatie?

Foto's