Uitkerke - 8370 Blankenberge

Verkocht

Beschrijving

Wonen aan zee in het groen

Welkom in Uitkerke, één van de mooiste polderdorpen langs onze Belgische kust, en deelgemeente van kustparel Blankenberge. Een dorp met een rijke geschiedenis waar het goed vertoeven is. De uitgestrektheid van de groene omgeving in combinatie met de nabijheid van het strand, de zee en het bruisende centrum van de hoofdgemeente zijn unieke troeven van dit stijlvolle project.

De woningen die we voor u bouwen zijn gelegen in de mooie Dahliastraat. Een doodlopende straat aan het einde van een woonwijk die uitgeeft op de velden. Rustig, wel dichtbij alle belangrijke faciliteiten zoals scholen en winkels. De voornaamste invalswegen N34 (Kustlaan) en N371 zijn vlot bereikbaar. Zo staat u snel in de andere kustgemeentes, of grote steden als Brugge en Gent. 

Het ontwerp van uw nieuwe thuis is van de hand van het architectenbureau Groep III uit Brugge. Een bureau met een ervaren pen en een ijzersterke reputatie.

Het huis van uw keuze maakt deel uit van een project van 4 nieuwbouw woningen. Allen in dezelfde stijl, doch met een eigen uniek karakter.

 

Blikvangers
  • Halfopen duurzame nieuwbouwwoningen
  • Prachtige groene omgeving
  • Fietsafstand van zee en centrum
  • Nabij invalswegen
  • Hoogwaardige afwerking met hout
Wenst u meer informatie?

Foto's

360° Rondleiding

Downloads