Foncke - 9800 Bachte-Maria-Leerne

Verkocht

Beschrijving

Je ruime BEN-20 nieuwbouw met zicht op de velden wacht op je in het idyllische Bachte-Maria-Leerne. Geniet van het dorpse gevoel van Bachte, de Leie aan je deur en het mooie Gent in je nabijheid.

6% btw mogelijk

Ontdek je nieuwe huis in Bachte-Maria-Leerne, de mooiste deelgemeente van Deinze. Je wordt er betoverd door het landelijke karakter en de nabijheid van de Leie. Het is er gezelligheid troef in de charmante oude dorpskern met haar typerende kerktoren. Een ware trekpleister voor de wandelaars die er zich ook met plezier vergapen aan de Oude Leie (een afgesloten rivierarm) en het befaamde Kasteel van Ooidonk.

300 m² woning oppervlakte en 650 m² grond oppervlakte

We bouwen er 2 mooie woningen in een moderne, landelijke stijl. Het groene verzicht is een grote troef die steeds moeilijker te vinden is. De architectuur is van de hand van Katrien Bauters, met haar herkenbare authentiek landelijke stijl.

+/- 300 m² woning oppervlakte

+/- 650 m² grond oppervlakte

Bijna-energieneutraal gebouwd

Voor je woning gebruiken we stijlvolle, kwalitatieve materialen aan de buitenzijde en werken we alles tot in de puntjes af. Hoe het interieur er uiteindelijk zal uitzien, dat bepaal je volledig zelf. Je kunt kiezen uit een ruim pakket aan materialen. Samen met een EPB-specialist zorgen we ervoor dat je huis bijna-energieneutraal is waardoor je niet alleen lagere energierekeningen hebt, maar ook 5 jaar lang geen onroerende voorheffing hoeft te bepalen.

We nodigen je graag uit om deze unieke huizen te leren kennen tijdens een verkennend gesprek met een verkoper. Je kan op afspraak een afgewerkte woning van Imroder bezoeken in Izegem of Roeselare.

Blikvangers
  • BEN-20: lage energiefactuur en 5 jaar vrijstelling onroerende voorheffing
  • 6% btw mogelijk
  • Prachtig verzicht op weilanden
  • Je kiest zelf nog de afwerking
  • Idyllische omgeving

Foto's