Aalst - Hoezekouterdreef - 9300 Aalst

Aalst - Hoezekouterdreef Hoezekouterdreef, 9300 Aalst
Vanaf € 531.000 excl. kosten

Beschrijving

Welkom in de Hoezekouterwijk in Aalst! Laat je verrassen door de stijlvolle architectuur van je nieuwbouwhuis in de stad Oilsjt. Ontdek alles over onze 2 open en 26 halfopen huizen met plat en hellend dak, met garage of carport.

Veel meer dan carnaval

Dat Aalst veel meer (maar zeker niet minder) is dan Aalst Carnaval, dat hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen! Aalst is een stad die leeft met een bruisend centrum, het gekende belfort en talrijke evenementen. Qua bereikbaarheid kan het wel tellen: je bent vlak bij de oprit van de E40 richting Gent of Brussel. De stad Aalst heeft op zich natuurlijk ook heel wat te bieden: van natuurdomein Osbroek of wandelafstand tot het centrum van de stad bij je deur.

Een rustige wijk in een bruisende stad

Zalig wonen in een rustige wijk in een bruisende stad. We creëerden voor jou een autoluwe wijk die doodloopt. Zo vermijden we doorgaand verkeer. Bij ons geen dertien in een dozijn: elk van de 28 huizen is uniek en straalt stijl uit. Door de doordachte mix van stijlen en types huizen, vind je sowieso jouw perfecte woning.

Doordachte indeling

Laat je verrassen door de doordachte indeling van ieder huis. Je huis is groot, efficiënt ingedeeld en we benutten ieder plekje. Staar je niet blind op de interieurbeelden, want dat heb jij nog volledig in handen. Samen met je persoonlijke klantenbegeleider zorg je ervoor dat jouw huis en echte thuis wordt. Je kiest zelf je keuken, vloeren, badkamer, trap ...

Bijna-energieneutraal gebouwd

Naast stijlvol en mooi, bouwen we duurzaam. Elke woning in de Hoezekouter is een BEN-woning. Dat houdt in dat je huis bijna-energieneutraal is, wat super is voor de planeet. Voor jou betekent het dat je 5 jaar lang een halvering krijgt van je onroerende voorheffing. Super voor je portemonnee dus!

Welkom bij Imroder

Bij ons ben je geen huisnummer, wel een partner met wie we graag in zee gaan. Samen willen we een uniek project realiseren: jouw droomwoning waarin stijl en comfort hand in hand gaan.

*Deze prijs omvat de prijs voor de grond (incl. registratierechten) en de infrastructuur, de afgewerkte woning volgens lastenboek, de carport of garage, omheining van je tuin, verhardingen (terras(sen), oprit, paadjes), aansluitingskosten, architect, EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie (incl. btw).

Blikvangers
  • BEN-woningen
  • Dicht bij de E40
  • Doodlopende wijk
  • Open en halfopen bebouwingen
  • Kies zelf je afwerking

Foto's