't Diesvelt - 8550 Zwevegem

Vanaf € 350.000 all-in

Beschrijving

Stijlvol nieuw woonproject vlakbij Kortrijk

Bent u op zoek naar een unieke en vernieuwende woning in een stedelijke omgeving, dicht bij Kortrijk?  Zwevegem is een boeiende gemeente in volle bloei. Gezinnen voelen er zich thuis dankzij de vele activiteiten die er plaatsvinden voor jong en oud. Met ook de natuur op een boogscheut komt iedereen hier aan ontspanning toe.

Kom een kijkje nemen in de rustige Otegemstraat waar we voor u ’t Diesvelt bouwen, een unieke woonbeleving. In dit project hebben we 4 woonéénheden samengebracht tot een stijlvol geheel.

Het ontwerp is van de hand van architectenbureau Groep III. De ruimtes van de verschillende woningen werden op een creatieve manier uitgewerkt voor een maximaal wooncomfort. Bovendien werden duurzame technieken geïmplementeerd om elke woning te laten voldoen aan alle hedendaagse normen. Een woning in ’t Diesvelt kan u nog volledig naar uw hand zetten dankzij de kwalitatieve afwerkingsmogelijkheden die we voor u selecteerden.

Zwevegem is ook de ideale uitvalsbasis voor wie iets verder van huis werkt. Dankzij de nabijheid van belangrijke verbindingswegen kan u toch snel de vleugels weer uitslaan. Het centrum van de gemeente ligt op slechts 2 km van uw woonplaats en ook Kortrijk bevindt zich op fietsafstand.

Verhuurd appartement te koop

* Deze prijs omvat de prijs voor de grond, de infrastructuur, constructie volgens lastenboek en de plannen inclusief architect, EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, inclusief btw en registratierechten.

Blikvangers
  • Vernieuwend woonproject
  • 4 woningen met een eigen karakter
  • Nabij invalswegen
  • Op fietsafstand van het centrum
Wenst u meer informatie?

Foto's

360° Rondleiding