Textorwegelke - 8930 Menen

in ontwerp

Beschrijving

Moderne woningen met historisch karakter nabij nieuw stadspark

U houdt van een industriële bouwstijl, maar wenst toch dicht bij het groen te wonen? Kom dan een bezoekje brengen aan ons project Textorwegelke in de gelijknamige straat in Menen. Een rustige straat in een stad in volle ontwikkeling.

Het bureau WAB architecten ontwierp 5 halfopen of gesloten woningen, geïnspireerd door de industriële geschiedenis van de omgeving doch in een modern jasje. 

De woningen kunnen genieten van een ruime indeling, duurzame technieken en enkele gemeenschappelijk voorzieningen zoals parkeermogelijkheden en de aanleg van de beplanting.

Aan bomen en planten geen gebrek. Achter de muur van dit project staat namelijk de aanleg van een nieuwe groene long gepland. Hierdoor zal u vanuit de woonkamer op de eerste verdieping kunnen genieten van deze troef.

Het exterieur wordt door ons tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige hedendaagse materialen, maar de inrichting van de binnenzijde bepaalt u als koper zelf. Vraag ons gerust naar de ruime materiaalkeuzes voor uw sanitair, vloeren en keuken, en maak van een woning in het Textorwegelke uw nieuwe gedroomde thuis. De ligging van dit project is alleszins optimaal. Zowel de markt als het station zijn amper 1 km verwijderd.

Blikvangers
  • Industriële look
  • Rustige buurt
  • Duurzaam en energiezuinig
Veronique Bols
Veronique Bols
Wenst u meer informatie?

Foto's

360° Rondleiding