Het Maisveld - 8501 Kortrijk

in ontwerp

Beschrijving

Een CO2 neutraal duurzaam woonproject in de Leiestad

Leiestad Kortrijk is het decor van het vooruitstrevende woonproject Het Maisveld. In de Bozestraat op slechts enkele kilometers van het stadscentrum bouwen we voor u 3 moderne, energiezuinige appartementsgebouwen op een zo duurzaam mogelijke manier.

Het CO2 neutraal realiseren van deze woningen is onze doelstelling. 100% future-proof dankzij het collectieve warmtesysteem, een grote hoeveelheid zonnepanelen en de gemeenschappelijke tuinvoorzieningen die van deze site een unieke groene woonbeleving maken.

Het stijlvolle ontwerp van de gebouwen die samen 40 woonéénheden vormen is van de hand van Abscis architecten. De materialen waarmee de appartementen worden afgewerkt zijn zeer hoogwaardig en passen in de natuurlijke omgeving van de nabijgelegen Heulevallei.

De ligging is een grote troef. Kortrijk biedt als historische centrumstad alles wat u zich maar wensen kan: een ruim aanbod aan cultuur, diverse diensten, culinaire trekpleisters en gezellige autovrije winkelstraten.

Naast diverse middelbare en hogescholen bevindt er zich ook een universiteit. Openbaar vervoer is er wijd verspreid. Het station van Kortrijk ligt op slechts 3 km van Het Maisveld en brengt u vlot naar Brugge en Gent.

Blikvangers
  • Luxueuze appartementen
  • Ecologisch en duurzaam
  • Nabij stadscentrum
  • Unieke groene woonbeleving
Sarah Tempelaere
Sarah Tempelaere
Wenst u meer informatie?

Foto's