Kalvekeet - 8300 Knokke

Op aanvraag

Beschrijving

Mooie landelijke villa met prachtig uitzicht in rustige straat 

In de Kalvekeetdijk in het mooie Westkapelle (Knokke-Heist) bouwen we opnieuw een prachtige landelijke villa die u zal bekoren.

Aan de overzijde van dit perceel kan u genieten van een uniek groen vergezicht over de velden tot aan het stadscentrum van Knokke. Een omgeving die rust uitstraalt.

Katrien Bauters tekende deze residentie met oog voor rustieke details die van deze woning een opvallende eyecatcher maken. Deze nieuwbouw villa wordt voor u tot in de puntjes afgewerkt. Het interieur bepalen we samen met u als koper. U krijgt met andere woorden de touwtjes in handen om de binnenzijde van de woning volledig naar uw hand te zetten.

Met de zeedijk, het strand, de talrijke culinaire hotspots en de bekende Knokse winkelstraten op fietsafstand van uw woonplaats zal u zich geen moment vervelen.

Er op uittrekken is in deze buurt een waar plezier. Zowel Sluis, Cadzand als het Zwin liggen op amper enkele kilometers. Andere grote steden zijn vlot bereikbaar dankzij de nabijgelegen invalswegen N49 (Natiënlaan) en N34 (Kustlaan).

Blikvangers
  • Landelijke villa
  • Groene omgeving
  • Vlakbij centrum Knokke
Veronique Bols
Veronique Bols
Wenst u meer informatie?

Foto's