Luxe appartement in het bruisende centrum - 9000 Gent

Luxe appartement in het bruisende centrum Zonnestraat 9, 9000 Gent
op aanvraag

Beschrijving

Dit luxe appartement is de perfecte plek om in de Arteveldestad te vertoeven: een combinatie van licht, ruimte, prachtige materialen en de ideale ligging tussen de Kouter en het oud Gerechtsgebouw in het bruisende stadscentrum.

De residentie waarin dit appartement gelegen is, bestaat  uit een handelsruimte op het gelijkvloers en 4 woonéénheden die recent met oog voor stijl, comfort en duurzaamheid gerenoveerd werden onder leiding van het Gentse bureau Elementarchitecten. De ramen, het sanitair, de lift, de elektriciteit, de terrassen en de isolatie van de achtergevel werden volledig vernieuwd.

Het appartement dat we te koop aanbieden is gelegen op de tweede verdieping. Het is minimalistisch, doch huiselijk ingericht. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven de woonst een tijdloze uitstraling: kolommen in plankkistbeton, betonwerk, natuursteen, fineer-eik, mortex vloeren, ... .

Hierbij een overzicht van de verschillende ruimtes: inkom met vestiairekast en zitbank, op maat gemaakte bureauhoek met gefumeerde spiegel, berging, open keuken met kwalitatieve toestellen, Vola-kraanwerk en natuurstenen blad, eethoek, een overdekt zuid georiënteerd terras van 6 m2, een open leefruimte, een eerste slaapkamer met ingebouwde kasten en aanpalende douchekamer, nachthal met afzonderlijk toilet en badkamer, berging met aansluiting voor wasmachine & condensatie droogkast, een tweede slaapkamer met inbouwkasten en een derde slaapkamer. De lift brengt u rechtstreeks naar het idyllische dakterras van 21 m2 met glazen balustrade, houten terras en daktuin met irrigatiesysteem.

Uw gedroomde plek in het hart de stad!

Blikvangers
  • Perfecte ligging
  • Volledige gerenoveerd
  • Hoogwaardige materialen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Dimitry Decroix
Dimitry Decroix dimitry@imroder.be
Stuur ons een bericht

Foto's